Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A felszentelt tér

2008.09.21
A felszentelt tér az a helyiség ...
A felszentelt tér az a helyiség, amit a boszorkány mentessé tesz minden káros energiától, vagyis megtisztít. Minden szertartást és varázslást csakis felszentelt térben szabad elvégezni, mert különben a negatív energiák akadályozzák hatékonyságát. Nem feltétlen kell boszorkánynak lenned ahhoz, hogy felszentelt teret csinálj, akár most is készen állsz rá. A felszentelt tér akkor is jó célt szolgál, ha semmiféle mágikus tevékenységet nem akarsz folytatni, mivel ha felszentelsz egy teret, kiűzöd a rossz dolgokat onnan, ezzel tulajdonképpen "kitakarítod" a szobád. Akkor szeretnél felszentelt teret csinálni? A következőképpen kell:

Válassz 4 tárgyat a 4 elem jelképéül. (pl. föld - tál só, levegő - füstölő, tűz - gyertya, víz - tál víz). Külön-külön mind1ik tárgyat meg kell szentelned. Tedd a kezed mind1ik tárgy felé, próbálj erősen koncentrálni, és mond el ezt a szöveget:

"Szentséges Anya, megtisztítom ezt a sót/füstölőt/gyertyát/vizet a fizikai világ minden ártalmától, s az asztrális világ minden ártalmától. Felszentelem és megújítom erőit az Úr és az Úrnő nevében."


Ezt mindegyik tárggyal tedd meg, mindegy milyen sorrendben. Ha megvan, akkor szórj 3 csipet sót a vízbe, és 3-szor kavard meg a mutatóujjaddal az óramutató járásával megegyezően. Ezután tartsd a víz fölé a kezed és mond el a következőket:

"Az Anya és az Atya nevében
A szeretet áldását kérem,
Harmónia és békesség lakozzék e vízben!"

Miután kimondtad ezeket a szavakat, képzeld azt, hogy fehér fényben ragyog fel a víz. Próbáld tartani ezt a képet, ameddig csak bírod, ezután hagyd abba, mert ezzel készen is van a szentelt víz.


Menjél a szobád északi felére a föld elem jelképével és menj körbe az óramutató járásával megegyezően (tehát keletre, délre, nyugatra, majd újra északra), szórd szét a sót, közben mond el ezt a szöveget:

"Megtisztítom, felszentelem,
Mindenre képessé teszem a szent teret
A föld elemmel, a Szellem nevében."

Mikor visszatérsz északra, mond ezt: "Úgy legyen!"


Ezután ugyanezt tedd meg a levegő elem jelképével (füstölő) és a tűz elem jelképével (gyertya), azzal a különbséggel, hogy a szövegben föld elem helyett levegő illetve tűz elemet mondasz, és nem északról kezdesz, hanem a levegő elemmel keletről, a tűz elemmel pedig délről, na és persze itt nem kell szétszórnod semmit sem, nem is tudnád se a füstölőt, se a gyertyát. A víz elemmel ugyanez a helyzet, víz elemet mondasz a föld elem helyett, és nyugatról kezdet az egészet, és itt már spricceld szét a szobában a vizet. Ha ez mind megvan, akkor állj a szoba közepére, emeld fejed fölé mindkét kezedet felfelé tartott tenyérrel és mond el ezeket a sorokat:

Az Úr és az Úrnő nevében,
A Hatalmas Anya és Atya nevében
Megtisztítom, felszentelem
Mindenre képessé teszem e szent teret a Szellem erejével!
Úgy legyen!"
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.