Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Kísértetház 2.

2008.09.21

 

Másnap reggel a barátai ájultan találták Andrew-t az ebédlő padlóján. Nagy horzsolások éktelenkedtek a nyakán és egész arca tele volt karmolásokkal. A fiú eszméletlen volt ugyan, de élt. A barátai azonnal az edinburghi kórházba vitték őt.
A következő huszonnégy órában Andrew még ájult maradt. Aztán egyszer csak lassan kinyíltak szemei. A doktor utasítása szerint még egy darabig ágyban kellett maradnia, és ki kellett pihennie magát. Még aznap a rendőrök meglátogatták Andrew-t a kórházban. Azt akarták tudni, hogy miért ment Andrew a házba, meddig maradt, és mi történt. Andrew mindent elmondott nekik, amit tudott.
Azon az estén két rendőr érkezett a házba. Egy rendőrkutya is volt velük. Körbenéztek. Amikor az ebédlőbe érkeztek, felfedezték az olajfestményt. A kutya hirtelen izgatott lett, és elkezdett ugrálni a falra. A rendőrök alaposan megnézték a falat, de nem találtak ott semmit. Akkor a kutya mérges ugatásba kezdett. Végül a rendőrök úgy döntöttek, hogy lyukat fúrnak a falba, hogy lássák, van-e valami érdekes a falban. Fél óra múlva egy elrejtett valamire bukkantak. A 'valami' egy hatalmas fémdoboz volt. A rendőrök felnyitották. A dobozban több száz aranypénzre akadtak
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

skh

(SKH, 2008.11.28 16:55)

jóó de mi benne a félelmetes? amugy az első része cool

juji

(feci, 2008.11.23 11:28)

mi ebbe a félelmetes??,

hotolyok@citromail.hu

(Totti, 2008.10.30 11:29)

Óriási!

szal

(grotika, 2008.10.28 12:07)

jó lenne ha az egész történetet leírnád nem csak egy részletét....


« előző

1 | 2 | 3