Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mások auráját megtekinteni és feltölteni

2008.09.21

 

Segíts másokon!
Ahhoz, hogy tudatosan beleavatkozz más energiarendszerébe, magabiztosnak kell lenned az adott területen (és az adott szintig). Amennyiben nem vagy az, akkor sem ronthatsz el semmit, még ha úgy is érzed (vagy úgy is tűnik) utána, hogy akaratlanul (pontosabban nem tudatosan) felborítottad más látszólagos lelki békéjét, esetleg egészségét.
Energiafeltöltés után sokszor előfordulnak krízisek, nehéz helyzetek, amiket az okoz, hogy az eddig eltömődött csakrák hirtelen megnyílnak (az elfojtott problémák felszínre kerülnek).
Aki nem képes ezeket előre látni, megbeszélni a 'pácienssel', majd segíteni kezelni, az nehéz helyzetbe kerülhet egy egyszerű energiafeltöltés után.
A legnehezebben kezelhető feladat az önmegismerésben a bűntudat feloldása, sok esetben ez csak több inkarnációval lehetséges.
(Téves, pontosabban hiányos az az elmélet vagy nézet, hogy más tanításával, energetikai kezelésével átvehető az illető ('rossz') sorsa, karmája, életfeladata, terhei. Egyszerűen arról van szó, hogy a nem kellő tudással és nem harmonikusan végzett beavatkozás előre nem látott és negatívnak beállított következménye bűntudatot okozhat a beavatkozónak, aminek feloldása már a saját karmáját terheli.)


A jó és a rossz magasabb síkokon egészen mást jelent, mint az általános emberi normák és fogalmak szerint. Tehát ha nem vagy benne biztos, hogy átlátod és kezelni tudod az adott helyzetet és annak lehetséges következményeit, még várj a beavatkozással, vagy kérj tanácsot attól, aki véleményed szerint többet tud nálad.
Minél jobban megismered a saját energiarendszered, annál inkább képes leszel átlátni (és kezelni) másét is.


Ne terhelj másokat új tudásoddal, de ha úgy látod, hogy szükség van rá, ajánld fel a segítséget. Nem mindenki fogadja be ezt a fajta információt, tehát neked kell észrevenned azt, akit nem ijesztesz meg, és nem is dühítesz fel vele.
Csak azon tudsz segíteni, aki akarja, és engedi is ezt.


Először is kérdezd meg az illetőt arról, hogy mit érez vagy gondol. Igyekezz megtalálni azt, miért merült ki, és miért nem töltődik fel kellőképpen és automatikusan.
Segíts neki az ellazulásban, feküdjön vagy üljön le kényelmesen. 'Ébreszd' fel az energiát a jobb kezedben, majd tedd rá (vagy fölé) egyesével a fő csakráira. Figyeld meg a különbséget az egyes energiaközpontok között. Nézd meg az egymáshoz viszonyított nagyságukat, telítettségüket, forgási irányukat. Válaszd ki a leggyengébbet, és ott kezdd a feltöltést úgy, hogy a saját Koronacsakrádon keresztül lehúzod majd a kezeden át kitolod a(z) (kozmikus) energiát a kezelt személy csakrájába.
Végezd el ezt sorban, utoljára hagyd az általad legerősebbnek tartott csakrát. Amikor ezzel készen vagy, tedd a jobb (aktív) kezed a Koronacsakrája fölé, a bal (passzív) kezed a Gyökércsakrája fölé és egyenletesen oszlasd el közöttük az aurájában felgyűlt energiamennyiséget. Végezetül zárd le az aura védőburkát ahogyan a sajátoddal tetted egy korábbi gyakorlatban.


Ezt a gyakorlatot bárkivel végezheted, akinek véleményed szerint szüksége van rá. Az emberekkel ezt megbeszélheted, állatok (növények) esetében viszont méginkább figyelned kell arra, hogy hol a határ.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.